Klinikken​

Svendborg Kiropraktik & Fysioterapi er byens tværfaglige klinik som behandler, forebygger og rehabiliterer lidelser i bevægeapparatet.

Behandlingstilbuddene omfatter kiropraktik og fysioterapi, massage og holdtræning. Vi har særlige kompetenser indenfor ryg-, nakke- og idrætsskader. Desuden har vi stor erfaring med behandling af hovedpine samt diagnosticering og behandling af børn. 


Vi har gennem mange års virke stor kendskab og respekt for hinandens fagområde og forsøger i høj grad at gøre brug af hinandenens kompetenser. Tværfagligheden giver muligheden for faglig udveksling til glæde for såvel patienter som behandlere.

Klinikkens vision er at kunne tilbyde høj faglig standard, omhu og nærvær. Vi lægger vægt på grundig undersøgelse, personlig behandling og vejledning.

1. marts 2017 flyttede klinikken ind i det nye moderne sundhedshus i Svendborg, hvor vi bor på 2. sal. Der er gode muligheder for parkering foran klinikken. Ligeledes er der handicapvenlige forhold, idet der er en rampe op til bygningens hoveddør samt elevator til klinikken på 2. sal. Klinikken tilbyder holdtræning som foregår i sundhedshuset på 1. sal.

FØLG OS PÅ FACEBOOK

​​På vores Facebook, kan du se de seneste ​billeder og opdateringer fra vores hverdag.​

Firmanavn & CVR​

Svendborg Kiropraktik & Fysioterapi

CVR: 21505641

Adresse

Hulgade 9, 2. sal

5700 Svendborg

Kontakt os